Icoane de argint cu livrare in 24 de ore | Icoane cadou, icoane argintate

Vindem Icoane De Argint. De ce?
Pentru că icoanele sunt frumoase.

Icoanele nu sunt o „marfă”, un „ceva” pe care să-l cumperi și gata. Ele simbolizează sau oglindesc o parte din sufletul tău și al meu. Pentru a cumpăra o icoană trebuie să simţi că ţi-o dorești, să vrei să o ai sau la un nivel mai profund să dorești să o dăruiești. Iar atunci când decizi să o dăruiești, împreună cu o icoană dăruiești și o parte din inima ta.

Am ajuns să vindem icoanedintr-o întâmplare sau mai precis spus din mai multe întâmplări succesive. Eram într-un magazin din Grecia într-o suburbie a Atenei. Pe lângă multe produse tradiţionale lucrate manual de artizani greci, într-un colţ erau câteva icoane. Văzându-mă că sunt interesat, proprietarul magazinului m-a invitat într-o altă încăpere plină plină plină cu icoane. Atunci am văzut prima dată la un loc icoane ortodoxe, icoane catolice, icoane pe sticlă de Murano, icoane mici cât o monedă sau icoane mari de peste un metru, icoane sculptate în lemn, icoane turnate în piatră, icoane litografiate, diptice, triptice, icoane cu magnet să le poţi prinde de frigider etc.

Am petrecut ceva timp printre rafturi și în cele din urmă am cumpărat o icoană. Era o icoana de argint cu Cina cea de taină. Am adus-o acasă și am așezat-o la loc de cinste. În sufragerie pe o etajeră. Cât credeţi că a stat acolo? Fix o săptămână. Până a văzut-o cineva drag mie care mi-a cerut să îi aduc una la fel. Şi-o dorea foarte mult. Iar pentru că în acea perioadă ajungeam în Grecia la interval de 1-2 săptămâni am acceptat să îmi cumpăr alta. I-am dăruit-o pe aceea. Și mi-a făcut plăcere să o dăruiesc. Chiar și astăzi, după atâţia ani îmi amintesc cu plăcere de acel moment. De bucuria bucuriei lui.

Așa m-am decis să mă apropii de icoane. Mai corect, atunci am realizat că un magazin cu icoane nu e un magazin oarecare, dar poate fi proiectul meu de suflet.

Așa că, dacă vrei să dăruiești o icoană de argint sau vrei să îţi dăruiești o icoană de argint, ai ajuns unde trebuie. Răsfoiește paginile site-ului nostru. Dacă nu ai găsit icoana ta nu înseamnă că IcoaneDeArgint.ro nu o are. Înseamnă doar că lipsește acum din stocul nostru. Dar îţi garantăm că, dacă știm că există, o aducem pentru tine.

Cum sunt preţurile noastre?
Te invitam să le descoperi. Eu, noi cei de la IcoaneDeArgint.ro, te asigurăm că aici vei găsi preţurile de importator, (sau preţurile de distribuitor dacă și tu vrei să ai icoane în magazinul tău) și calitatea furnizorilor tradiţionali de icoane. Toate acestea garantate de standardele și nu în ultimul rând grija noastră.